Behandlingsmeny

Man måste inte ha ont för att kunna boka en behandling hos mig, men har du det är det ett klokt val.

I  behandlingsmenyn får du en översikt av mina behandlingar.  Eftersom det finns massage och massörer i många varianter är det inte alltid så lätt att veta vad man ska välja. Om den korta beskrivningen i behandlingsmenyn inte räcker till kan du gå in på respektive sida för mer information. Då jag har specialiserat mig på behandling kan du välja massageterapi, laserterapi, en kombination av dem eller en specifik antistress-behandling efter dina behov. Se vad som passar dig bäst i behandlingsmenyn och boka sedan tid. När du klickar på ”boka tid” kommer du till Bokadirekts nätbokning. 

Ring eller maila om du behöver mer information

att välja i behandlingsmenyn

När du har ont rekommenderar jag i första hand en kombibehandling med Massage-och Laserterapi alternativt Massageterapi/NMT. Om du istället söker massage för en allmänt  välbefinnande väljer du Massageterapi eller Massage. Ren laserterapi används främst vid skador och inflammationer. Alla behandlingar läggs upp utifrån individuella behov och målsättning när vi ses. 

Massageterapi/NMT  och massage är helt manuella behandlingar, alltså ett rent hantverk. Vid Laserterapi använder man ett laserinstrument som skickar ljusenergi in i cellerna. Då får utmattade celler ny energi. 

OBS!om där osäker välj den längd på behandlingen som du vill ha. Vi kan alltid diskutera vad som är lämpligast att göra i just ditt fall när du är på plats.

Om du är intresserad av MediYoga eller Stresshantering behöver du ringa eller maila mig för intresseanmälan. Inför varje terminsstart brukar det finnas möjlighet att även boka MediYogan på nätet. Detsamma gäller vid ”inspirationsträffar” eller andra event.

Följande priser  gäller från och med 1 augusti 2019. Allt som är bokat innan dess går till nuvarande pris, det pris som står på din bokningsbekräftelse.

behandling massageterapi/NMT av nackens översta del

Det här är den behandling du väljer vid första besöket när du har ont/besvär av något slag. Då behöver man mer tid. Det gäller också när det är flera olika besvärsområden. Efter en inledande undersökning utgör Massageterapi/NMT grunden. Dessutom använder jag terapeutisk laser vid behov och önskemål för att skapa bästa möjliga förutsättningar för reparerande processer.  

Massageterapi/NMT behandling av skuldran

Det här kombinationen av massageterapi/NMT och terapeutisk laser ger optimala förutsättningar för återhämtning och läkning. De båda behandlingsmetoderna understödjer varandra och ger bra resultat. Den används därför i första hand vid smärta och särskilda tillstånd. Särskilt lämpligt är det till exempel vid inflammationer i muskelfästen och senor.

behandling massageterapi/NMT av en axel - skuldra

Det här är den optimala förebyggande friskvårdsmassagen när du vill upprätthålla en god muskulär hälsa. Grunden  behandlingen är Massageterapi. Då används mer eller mindre djupgående massagetekniker för att återställa muskulär balans och skapa förutsättningar för kroppen självläkande processer. Vid specifika besvär, väljer du kombibehandling.

visar Laserterapi för hälsena

Laserterapi är en smärtfri och effektiv behandlingsform som understödjer kroppens egna reparationsmekanismer och får dem att verka snabbare. Vid första besöket rekommenderar jag en kombibehandling om inte annat är överenskommet. Därefter läggs en behandlingsplan som är beroende av problemets karaktär. Normalt 1-2 behandlingar/vecka under 2-6 veckor. 

Avslappnande massage på kund

För att få en djup avspänning i både kropp och sinne kombinerar jag här stilla beröring och lätt massage med djupandning. Resultatet blir en lugn, intuitiv behandling som ger optimal stressreducering. Särskilt lämplig är den för dig med hög stressnivå eller utmattning.

massör masserar skuldra - axel

Detta är en mer klassiskt inspirerad massage för allmänt välbefinnande snarare än behandling av specifika besvär. Den är cirkulationsbefrämjande, uppmjukande och lugnande. 

0431 12880

agge@agges.se