Behandlingsmeny

 Från och med juli 2023 går det inte att boka tid online längre. Till hösten kommer endast ett fåtal tider att erbjudas och du bokar dem via direktkontakt med mig.

Grunden för min massageterapi vilar på manuella massagetekniker för att återställa muskulär balans och ett bra flöde i fascian i syfte att underlätta kroppens självläkning. Jag tar även hjälp av terapeutisk laser för snabbare och bättre läkning av skador samt Relain magnetflux för djup avspänning och ökad mikrocirkulation.

I behandlingsmenyn ger jag en kort presentation av behandlingarna, hur du ska välja och vad de kostar. Om du vill veta mer kan du gå in på respektive sida för mer information. 

Eftersom det finns massage och massörer i många varianter är det inte alltid så lätt att veta vad man ska välja.  Jag har specialiserat mig på behandling med hjälp av massageterapi, laserterapi, en kombination av dem eller en specifik antistress-behandling efter dina behov. Läs om de olika teknikerna, se vad som passar dig bäst och välj inriktning när du kommer. När du klickar på ”boka tid” kommer du till Bokadirekts nätbokning. 

I alla behandlingstider ingår hälsodeklaration och anamnes (vid första besöket) samt undersökning och eventuella ortopediska tester vid behov.

Du får en trygg säker behandling utifrån de etiska riktlinjer som medlemskapet mitt yrkesförbund Kroppsterapeuterna anger. Det finns även en patient- och ansvarsförsäkring.

Man måste inte ha ont för att boka en behandling hos mig, men har du det är det ett klokt val.

Inriktning: mjukvävnadsbehandling, friskvård eller antistress efter behov och önskemål.

Det här är den behandling du väljer vid första besöket när du har ont/besvär av något slag. Då behöver man mer tid. Vid mjukvävnadsbehandling är grunden manuella massagetekniker med rötter i Svensk Klassisk Massage, NeuroMuskulär Terapi och Deep Tissue Massage som kombineras med Terapeutisk Laser och/eller Relain magnetflux vid behov. Behandlingen är lämplig vid nytillkommen eller långvarig smärta/värk och/eller försämrad funktion i muskler och leder. Behandlingarna läggs upp utifrån dina individuella behov och målsättning. Syftet är att skapa bästa möjliga förutsättningar för reparerande processer.  

Vid antistressbehandling handlar det mer om stilla händer, andning och djupavslappning för grundning och självkännedom.

Inriktning: mjukvävnadsbehandling, friskvård eller laserterapi efter behov.

Grunden är densamma som vid Massageterapi + 55min. Den rekommenderas också vid  första besökt när du är söker laserterapi för specifika skador.

Kombinationen av massageterapi och terapeutisk laser ger optimala förutsättningar för återhämtning och läkning. De båda behandlingsmetoderna understödjer varandra och ger bra resultat. Den används därför i första hand vid smärta och särskilda tillstånd. Särskilt lämpligt är det till exempel vid inflammationer i muskelfästen och senor. 

Vid behov av uppföljning vid laserterapi för specifika skador bokas det på plats för de närmaste 2-4 behandlingarna. Går ej att boka online.

Massageterapi 55+, tiden behövs, jag lovar.

För att få en djup avspänning i både kropp och sinne kombinerar jag här stilla beröring och lätt massage med djupandning. Resultatet blir en lugn, intuitiv behandling som ger optimal stressreducering.

Särskilt lämplig är den för dig med hög stressnivå eller utmattning.

070 2680512

agge@agges.se