Yogaklasser

Yogaklasserna med MediYoga löper vanligtvis terminsvis under vår och höst. Året 2022 börjar snår justeringar träda in. Preliminärt läggs vårterminen ut under 16 veckor (2*8) med start v 5. Grupperna fortfarande något mindre (max 7-8 deltagare.

Här nedanför ser du vilka yogaklasser som är aktuella vårterminen. Det i första hand kvällskurserna som gäller. Eventuellt kan kortare specialkurser tillkomma på andra tider.

Många deltagare sätter stort värde på det MediYogan ger och fortsätter termin efter termin. För den som kommer ny är det bäst att komma in i början av terminen, men det går även ofta bra att komma in lite senare. Om du är intresserad av att börja, -kontakta mig.  

Det går det inte längre att beställa yoga som friskvård via Benify hos mig. Om du får en plats betalar du hos mig och skickar in kvittot.

Om du är intresserad av MediYoga nästa termin (2022), -hör av dig på mail eller ring.

Tre bilder från ett MediYogapass

 SCHEMA KLASSER: På grund av Coronan har klasserna ännu ett lägre antal deltagare än tidigare. Antalet platser i grupperna under vårterminen -22 är därför troligen begränsade till åtta (8). 

Preliminära tider vårtermin:

Tisdag: 18.30 – 20.00 

Onsdag: 17.30 – 19.00 

ANMÄLAN:

För intresseanmälan – maila agge@agges.se eller ring 0702680512.

KURSTIDER:

Ordinarie pass preliminärt fr o m v 5 . 

KURSAVGIFTER:

Betalnings-upplägget under vårterminen är ännu inte fastställt. Återkommer med info här när det är klart. 

Alla avgifter är inklusive moms.

MediYoga är godkänd som friskvård. Tyvärr går det inte  längre att beställa min yoga via Benify.  Du får skicka in dina kvitton istället.

Jag bad deltagarna i ett par av grupperna spontant skriva ner ett ord eller en mening som beskriver vad de känner efter ett MediYogapass eller vad de förknippar yogan med. Jag fick en del svar.

Vad säger deltagarna?

"Lugn" ;"Ett lugn"; "Jag blir lugn i kroppen och klar i tanken"; "Jord"; "Reflektion"; "Veckans vila"; "Lugnande, Helande, avslappnande, Skönt"
Cecilia, Lena,Stina, Jan, Eva, Maj och Camilla
"Min Livlina"; Närvaro; " MediYoga är bra för andning, kropp och själ"; "Från skeptiker till hängiven "mediyogare""; "Avslappnande , skönt";
Lena, Ylva, Eva, Monica och Birgitta

Spread the word