Yogaklasser

Yogaklasserna med MediYoga löper terminsvis under vår och höst. Året 2021 löper klasserna frånsista veckan (v4) i  januari till midsommar. På grund av de senaste restriktionerna är det med mycket små grupper (max4 deltagare). Som det ser ut nu 1/6-21 verkar grupperna kunna bli lite större igen till höstterminen. Jag siktar på max 7 deltagare. Här nedanför ser du vilka yogaklasser som är aktuella denna termin. Till hösten är det i första hand kvällskurserna som gäller.

Många deltagare sätter stort värde på det MediYogan ger och fortsätter termin efter termin. För den som kommer ny är det bäst att komma in i början av terminen, men det går även ofta bra att komma in lite senare. Om du är intresserad av att börja, -kontakta mig.  

På grund av restriktionerna går det inte längre att beställa yoga som friskvård via Benify hos mig. Om du får en plats betalar du hos mig och skickar in kvittot.

Tre bilder från ett MediYogapass

 SCHEMA KLASSER:

På grund av Coronan måste klasser ha ett lägre antal deltagare än tidigare. Antalet platser i grupperna under vårterminen -21 är därför begränsade till fyra (4). Därför är det inte plats för nytillkomna utövare under vårterminen.

Preliminära tider vårtermin:

Tisdag: 18.30 – 20.00 

Onsdag: 17.30 – 19.00 

Torsdag: 13.30 – 15.00  Basnivå  ”Våga Yoga”Med eller utan krämpor och besvär på  kudde eller stol. 

ANMÄLAN:

För intresseanmälan – maila agge@agges.se eller ring 0702680512.

Tyvärr går det inte att beställa yogan via Benify under våren-21. 

KURSTIDER:

Ordinarie pass preliminärt fr o m v 4 t o m v 23. Upplägget presenteras i början av januari.

KURSAVGIFTER:

Under våren-21 betalar alla Drop in vid varje tillfälle (200:-), med den 10:onde gången fri.

Terminskort – ej vt-21

12-kort – ej vt-21

8-kort – ej vt-21

Korten betalas vid terminsstart eller när du börjar deltaga.

Alla kort är inklusive moms.

MediYoga är godkänd som friskvård. 

Jag bad deltagarna i ett par av grupperna spontant skriva ner ett ord eller en mening som beskriver vad de känner efter ett MediYogapass eller vad de förknippar yogan med. Jag fick en del svar.

Vad säger deltagarna?

"Lugn" ;"Ett lugn"; "Jag blir lugn i kroppen och klar i tanken"; "Jord"; "Reflektion"; "Veckans vila"; "Lugnande, Helande, avslappnande, Skönt"
Cecilia, Lena,Stina, Jan, Eva, Maj och Camilla
"Min Livlina"; Närvaro; " MediYoga är bra för andning, kropp och själ"; "Från skeptiker till hängiven "mediyogare""; "Avslappnande , skönt";
Lena, Ylva, Eva, Monica och Birgitta

Spread the word