Yogaklasser

Yogaklasserna i MediYoga löper terminsvis under vår och höst/vinter. Höstens ordinarie klasser börjar v 34. Våren 2020 vecka 4. Här nedanför ser du vilka yogaklasser som är aktuella denna termin. Grupperna är ganska små, max 12 deltagare. Om du är nybörjare, kontakta mig. Många deltagare sätter stort värde på det MediYogan ger och fortsätter termin efter termin. För den som kommer ny går det vanligtvis bra att komma in direkt, då jag anpassar undervisningen därefter. Vid behov sätter jag in extra introduktionspass. 

Tre bilder från ett MediYogapass

 SCHEMA KLASSER:

Vårens  klasser fr o m v 4 t o m  v 24. 

Tisdag: 18.45 – 20.15 -fullt

Onsdag: 17.30 – 19.00 – två platser kvar

Torsdag: 13.30 – 15.00  Basnivå   ”Våga Yoga”Med eller utan krämpor och besvär på  kudde eller stol. Platser finns.

ANMÄLAN:

För intresseanmälan – maila agge@agges.se eller ring 0702680512. Obs! för dig som är ansluten till Benify, kolla med mig först att det finns plats i en grupp som passar dig innan du beställer.

KURSTIDER:

Ordinarie pass fr o m v 4 t o m v 24. Räkna med att en vecka går bort pga ledighet.

KURSAVGIFTER:

Terminskort vt-20 2400:- (19- 20 veckor) 

12-kort 1950:-

8-kort 1390:-

Korten betalas vid terminsstart eller när du börjar deltaga.

Alla kort är inklusive moms.

MediYoga är godkänd som friskvård. Om du t ex är ansluten till Benify friskvårdsportal via jobbet kan du beställa 12- och 8-kort där, men anmäl dig först så det finns plats. För terminskort kontakta mig först så talar jag om hur du ska göra.

Jag bad deltagarna i ett par av grupperna spontant skriva ner ett ord eller en mening som beskriver vad de känner efter ett MediYogapass eller vad de förknippar yogan med. Jag fick en del svar.

Vad säger deltagarna?

"Lugn" ;"Ett lugn"; "Jag blir lugn i kroppen och klar i tanken"; "Jord"; "Reflektion"; "Veckans vila"; "Lugnande, Helande, avslappnande, Skönt"
Cecilia, Lena,Stina, Jan, Eva, Maj och Camilla
"Min Livlina"; Närvaro; " MediYoga är bra för andning, kropp och själ"; "Från skeptiker till hängiven "mediyogare""; "Avslappnande , skönt";
Lena, Ylva, Eva, Monica och Birgitta

Spread the word