Yogaklasser

Yogaklasserna med MediYoga löper vanligtvis terminsvis under vår och höst. Till våren -24 ligger MediYoga som tidigare på måndager 18.30 samt onsdagar 17.30. Det blir två kurser om sex (6) veckor. Grupperna är relativt små (max 8 deltagare). Här nedanför ser du vilka yogaklasser som är aktuella vårterminen.

Många deltagare sätter stort värde på det MediYogan ger och fortsätter termin efter termin. För den som kommer ny är det bäst att komma in i början av terminen, men det går även ofta bra att komma in lite senare. Om du är intresserad av att börja, -kontakta mig.  . Det går det inte längre att beställa yoga som friskvård via Benify hos mig. Om du får en plats betalar du hos mig och skickar in kvittot.

Om du är intresserad av MediYoga, -hör av dig på mail eller ring.

Tre bilder från ett MediYogapass

 SCHEMA KLASSER:  Antalet platser i grupperna under vårterminen -24 är  begränsade till åtta (8). 

Preliminära tider:

Måndag: 18.30 – 20.00 

Onsdag: 17.30 – 19.00 

 

ANMÄLAN:

För intresseanmälan – maila agge@agges.se eller ring 0702680512.

KURSTIDER:

Preliminär start vecka 5 (29/1 respektive 31/1 -24). 

KURSAVGIFTER: Det blir en förändring i upplägget för våren 2024. Terminen delas upp på två kurser om sex veckor. Vardera kurs har en fast kursavgift på 900:- som betalas i förskott. Missat tillfälle kan tas igen i den andra gruppen, i mån av plats, men återbetalas ej. MediYoga är godkänd som friskvård. Tyvärr går det inte  längre att beställa min yoga via Benify.  Du får skicka in dina kvitton istället.