Yogaklasser

Yogaklasserna med MediYoga löper terminsvis under vår och höst. I år, 2020, planeras höstens  klasser börja v 32. Här nedanför ser du vilka yogaklasser som är aktuella denna termin. Beroende på problemen med Coronan och covid-19 måste grupperna troligtvis även i höst hållas små, max 7 deltagare. Om du är nybörjare, kontakta mig. Många deltagare sätter stort värde på det MediYogan ger och fortsätter termin efter termin. För den som kommer ny är det bäst att komma in i början av terminen, men det går även ofta bra att komma in lite senare. Vid behov sätter jag in extra introduktionspass. 

Tre bilder från ett MediYogapass

 SCHEMA KLASSER:

 Då jag har varit sjuk under stora delar av våren -20 och de klasser som kan genomföras måste ha ett begränsat antal deltagare p g a Coronan, kommer klasserna fortsätta under större delen av sommaren förutsatt att jag får vara frisk.  

Höstterminen beräknas starta i börja av augusti (v 32), men det går att komma in som ny, i mån av plats, t om v.36.

Preliminära tider hösttermin:

Tisdag: 18.30 – 20.00

Onsdag: 17.30 – 19.00 

Torsdag: 13.30 – 15.00  Basnivå   ”Våga Yoga”Med eller utan krämpor och besvär på  kudde eller stol. 

ANMÄLAN:

För intresseanmälan – maila agge@agges.se eller ring 0702680512. Obs! för dig som är ansluten till Benify, kolla med mig först att det finns plats i en grupp som passar dig innan du beställer.

KURSTIDER:

Ordinarie pass fr o m v 32 t o m v 50. Räkna med att en vecka går bort pga ledighet.

KURSAVGIFTER:

Till hösten kommer betalningsvarianterna att ändras. Återkommer med hur det kommer att se ut. 

Terminskort 

12-kort 

8-kort 

Korten betalas vid terminsstart eller när du börjar deltaga.

Alla kort är inklusive moms.

MediYoga är godkänd som friskvård. 

Jag bad deltagarna i ett par av grupperna spontant skriva ner ett ord eller en mening som beskriver vad de känner efter ett MediYogapass eller vad de förknippar yogan med. Jag fick en del svar.

Vad säger deltagarna?

"Lugn" ;"Ett lugn"; "Jag blir lugn i kroppen och klar i tanken"; "Jord"; "Reflektion"; "Veckans vila"; "Lugnande, Helande, avslappnande, Skönt"
Cecilia, Lena,Stina, Jan, Eva, Maj och Camilla
"Min Livlina"; Närvaro; " MediYoga är bra för andning, kropp och själ"; "Från skeptiker till hängiven "mediyogare""; "Avslappnande , skönt";
Lena, Ylva, Eva, Monica och Birgitta

Spread the word