Yogaklasser

Yogaklasserna med MediYoga löper vanligtvis terminsvis under vår och höst. Till hösten-23 ligger MediYoga preliminärt som tidigare på måndager 18.30 samt onsdagar 17.30. Grupperna är relativt små (max 8 deltagare). Här nedanför ser du vilka yogaklasser som är aktuella hösterminen.

Många deltagare sätter stort värde på det MediYogan ger och fortsätter termin efter termin. För den som kommer ny är det bäst att komma in i början av terminen, men det går även ofta bra att komma in lite senare. Om du är intresserad av att börja, -kontakta mig.  . Det går det inte längre att beställa yoga som friskvård via Benify hos mig. Om du får en plats betalar du hos mig och skickar in kvittot.

Om du är intresserad av MediYoga, -hör av dig på mail eller ring.

Tre bilder från ett MediYogapass

 SCHEMA KLASSER:  Antalet platser i grupperna under höstterminen -23 är  begränsade till åtta (8). Lediga platser läggs ut som Drop in-tider.

Preliminära tider:

Måndag: 18.30 – 20.00 

Onsdag: 17.30 – 19.00 

 

ANMÄLAN:

För intresseanmälan – maila agge@agges.se eller ring 0702680512.

KURSTIDER:

Start vecka 36 (4/9). 

KURSAVGIFTER: 170:-/gång som betalas i förskott för fyra(4) gånger (en månad) i taget.

MediYoga är godkänd som friskvård. Tyvärr går det inte  längre att beställa min yoga via Benify.  Du får skicka in dina kvitton istället.

Jag bad deltagarna i ett par av grupperna spontant skriva ner ett ord eller en mening som beskriver vad de känner efter ett MediYogapass eller vad de förknippar yogan med. Jag fick en del svar.

Vad säger deltagarna?

"Lugn" ;"Ett lugn"; "Jag blir lugn i kroppen och klar i tanken"; "Jord"; "Reflektion"; "Veckans vila"; "Lugnande, Helande, avslappnande, Skönt"
Cecilia, Lena,Stina, Jan, Eva, Maj och Camilla
"Min Livlina"; Närvaro; " MediYoga är bra för andning, kropp och själ"; "Från skeptiker till hängiven "mediyogare""; "Avslappnande , skönt";
Lena, Ylva, Eva, Monica och Birgitta