Yogaklasser

Yogaklasserna med MediYoga löper terminsvis under vår och höst. Året 2021 löper höstens klasser från vecka (v34) och 15 – 16 veckor framåt På grund av restriktionerna är grupperna fortfarande något mindre  max 7 deltagare.

Här nedanför ser du vilka yogaklasser som är aktuella denna termin. I höst är det i första hand kvällskurserna som gäller. Om tillräckligt intresse finns för en 6 veckors grupp på basnivå (14.30 onsdagar), kan det bli möjligt. 

Många deltagare sätter stort värde på det MediYogan ger och fortsätter termin efter termin. För den som kommer ny är det bäst att komma in i början av terminen, men det går även ofta bra att komma in lite senare. Om du är intresserad av att börja, -kontakta mig.  

Det går det inte längre att beställa yoga som friskvård via Benify hos mig. Om du får en plats betalar du hos mig och skickar in kvittot.

Tre bilder från ett MediYogapass

 SCHEMA KLASSER:

På grund av Coronan måste klasser ha ett lägre antal deltagare än tidigare. Antalet platser i grupperna under höstterminen -21 är därför begränsade till sju (7). Därför är det inte plats för nytillkomna utövare under höstterminen.

Preliminära tider vårtermin:

Tisdag: 18.30 – 20.00 

Onsdag: 17.30 – 19.00 

ANMÄLAN:

För intresseanmälan – maila agge@agges.se eller ring 0702680512.

KURSTIDER:

Ordinarie pass preliminärt fr o m v 34 t o m v 49. 

KURSAVGIFTER:

Under hösten-21 betalar alla en dels en fast avgift på 50:-/gång i förskott,  för 10ggr 500:-, (750:- för hela terminen). Därutöver betalar man 125:-/gång som man deltar. 

Grundavgiften betalas vid terminsstart eller när du börjar deltaga. Deltagaravgiften/gång kan betalas vid deltagande eller för några gånger taget i förväg.

Eventuell drop in på reservplats betalar 200:- vid deltagande.

Alla avgifter är inklusive moms.

MediYoga är godkänd som friskvård. Tyvärr går det inte  längre att beställa yogan via Benify.  Du får skicka in dina kvitton istället.

Jag bad deltagarna i ett par av grupperna spontant skriva ner ett ord eller en mening som beskriver vad de känner efter ett MediYogapass eller vad de förknippar yogan med. Jag fick en del svar.

Vad säger deltagarna?

"Lugn" ;"Ett lugn"; "Jag blir lugn i kroppen och klar i tanken"; "Jord"; "Reflektion"; "Veckans vila"; "Lugnande, Helande, avslappnande, Skönt"
Cecilia, Lena,Stina, Jan, Eva, Maj och Camilla
"Min Livlina"; Närvaro; " MediYoga är bra för andning, kropp och själ"; "Från skeptiker till hängiven "mediyogare""; "Avslappnande , skönt";
Lena, Ylva, Eva, Monica och Birgitta

Spread the word