Yogaklasser

Yogaklasserna med MediYoga löper vanligtvis terminsvis under vår och höst. Året 2022 börjar små justeringar träda in. Till hösten -22 planeras MediYoga på måndager 18.30 samt onsdagar 17.30. Grupperna fortfarande något mindre (max 8 deltagare) Här nedanför ser du vilka yogaklasser som är aktuella höstterminen.

Många deltagare sätter stort värde på det MediYogan ger och fortsätter termin efter termin. För den som kommer ny är det bäst att komma in i början av terminen, men det går även ofta bra att komma in lite senare. Om du är intresserad av att börja, -kontakta mig.  

Det går det inte längre att beställa yoga som friskvård via Benify hos mig. Om du får en plats betalar du hos mig och skickar in kvittot, före 31/10.

Om du är intresserad av MediYoga, -hör av dig på mail eller ring.

Tre bilder från ett MediYogapass

 SCHEMA KLASSER:  Antalet platser i grupperna under höstterminen -22 är  begränsade till åtta (8). 

Preliminära tider:

Måndag: 18.30 – 20.00 

Onsdag: 17.30 – 19.00 

 

ANMÄLAN:

För intresseanmälan – maila agge@agges.se eller ring 0702680512.

KURSTIDER:

Start vecka  35. Terminen lär upplagd som 2*6 veckor. Den andra delen startar v 42.

KURSAVGIFTER:

Betalningsupplägget under höstterminen är följande: du betalar en fast deltagaravgift (600:-) i förskott för de 6 veckorna samt en närvaroavgift (100:-) när du är på plats. Om man har deltagit alla de fem första gångerna betalar man ingen närvaroavgift den sista gången. En kurs kostar alltså max 1100:-. Alla avgifter är inklusive moms.

MediYoga är godkänd som friskvård. Tyvärr går det inte  längre att beställa min yoga via Benify.  Du får skicka in dina kvitton istället.

Jag bad deltagarna i ett par av grupperna spontant skriva ner ett ord eller en mening som beskriver vad de känner efter ett MediYogapass eller vad de förknippar yogan med. Jag fick en del svar.

Vad säger deltagarna?

"Lugn" ;"Ett lugn"; "Jag blir lugn i kroppen och klar i tanken"; "Jord"; "Reflektion"; "Veckans vila"; "Lugnande, Helande, avslappnande, Skönt"
Cecilia, Lena,Stina, Jan, Eva, Maj och Camilla
"Min Livlina"; Närvaro; " MediYoga är bra för andning, kropp och själ"; "Från skeptiker till hängiven "mediyogare""; "Avslappnande , skönt";
Lena, Ylva, Eva, Monica och Birgitta

Spread the word