Yogapass och kurser

 

”Mer frid och glädje i sinnet”

MediYoga®- kvalitativ egentid.
MediYoga, (medicinsk yoga) är en mjuk, lugn, och terapeutisk yogaform som passar alla oavsett om du är frisk eller har krämpor och besvär. Det går bra att genomföra alla kurser antingen på matta eller på stol.

Alla MediYoga-pass, oavsett rubrik, tränar rörlighet, balans och stabilitet i kropp och sinne och kan passa både dig som är nybörjare och dig som har tidigare erfarenhet av yoga. Kontakta mig om vad som kan passa bäst för dig om du är osäker!MediYoga Vårterminen 2019


Preliminärt schema klasser:


Tisdag: 18.45 - 20.15


Onsdag: 17.30 - 19.00


Torsdag 13.30 - 15.00 Basnivå   ”Våga Yoga”

Med eller utan krämpor och besvär på  kudde eller stol.KURSTIDER:


Ordinarie pass fr o m v 3 t o m v 23. En eller 2 veckor som kan gå bort pga helg eller ledighet.KURSAVGIFTER:


Korten betalas vid terminsstart, eller när du börjar deltaga.

Alla kort är inklusive moms.


Terminskort 2500:-. Du har tillgång till minst 18 veckors yoga. Du har en garanterad plats i en primär grupp men kan byta grupp vid behov eller gå fler gånger i veckan i mån av plats.


Tolv-kort 1920:-. Giltigt vårterminen. Du kan välja att ha en plats i en primärgrupp eller anmäla Drop in efter hand. De som har ett terminskort har dock företräde till fast plats i primär grupp.


Åtta-kort 1360:-. Giltigt vårterminen. Du kan välja att ha en plats i en primärgrupp eller anmäla Drop in efter hand.

De som har ett terminskort har dock företräde till fast plats i primär grupp.


! Om du din arbetsgivare är ansluten till Benify Friskvårdsportal (t ex Kommunen Fördel Ängelholm) Kollar du först att det finns plats i önskad grupp, därefter beställer du Agges Hälsokälla -Yoga 8-kort eller 12-kort hos Benify.

Terminskort måste köpas på plats, -hör av dig för info.


Kurs om 6 veckor eftermiddagstid torsdag 950:-

Observera att kortet bara gäller under de sex veckorna.


*Du som av din vårdgivare har fått MediYoga som ”FaR” (fysisk aktivitet på recept) behöver visa upp skriftlig ordination vid kursstarten. Du betalar 1800:- för 12 ggr, då det är meningen att man ska vara aktiv i 12 veckor.


Drop In endast efter överenskommelse. Som nybörjare är det lämpligare att gå flera gånger för att få en uppfattning av vad yogan kan ge dig.


INTRESSEANMÄLAN:


Du anmäler ditt intresse för deltagande via mail eller telefon.


Om du anmäler ditt intresse för att delta i en grupp har du rätt att ångra dig enligt Distansavtalslagen utan speciell anledning. Ångerrätten är normalt sett 14 dagar Om du anmäler dig till en kurs mindre än 14 dagar före kursstart minskar din ångerrätt med motsvarande tidsrymd. Ångerrätten upphör vid kursstart. Kontakta mig om du har några frågor.